Services
Een complete dienstverlening voor de botenliefhebber


De service die CleanBoats biedt gaat veel verder dan het poetsen alleen. Wij kunnen beter spreken van een totale reconditioneringsbehandeling van uw plezierboot of jacht. Dit kan tevens op een vaste onderhoudsbasis. Met onze wasservice houdt u uw boot constant in een goede conditie. Wij garanderen een continue kwaliteit. De boot krijgt een complete schoonheidsbehandeling, buiten- en binnenkant. Ook bieden wij de behandeling met een TefloSeal beschermingslaag aan. Hierdoor wordt de lak of gelcoating afgesloten, zodat uw boot beter beschermd is tegen weersinvloeden en zijn waarde behoudt.

Iedereen kent het probleem van het dof worden van polyester. Door UV-licht en zure regen verandert het glanzende oppervlak van uw boot langzaam in een doffe laag, kwetsbaar voor vuil en vorst. Polijsten en het aanbrengen van een TefloSeal beschermingslaag is dan dé oplossing. TefloSeal biedt een uitstekende bescherming tegen invloeden van buitenaf, het vuil kan zich daardoor minder goed hechten en is vervolgens makkelijk afwasbaar.
    Voordelen
 
geen tijdsverlies of inspanning
 
intensieve behandeling; langdurig resultaat 
 
handmatig met professionele gereedschappen en producten
 
milieuvriendelijke producten en waterbesparing
Waardestijging bij verkoop of inruil

U kunt de inruil- of verkoopwaarde van uw oude boot behoorlijk verhogen door deze exterieur en interieur grondig te laten reinigen. Voordat u met de dealer gaat onderhandelen is het verstandig om uw boot door CleanBoats onder handen te laten nemen. Uit onderzoek blijkt dat de inruilwaarde stijgt als de boot van binnen en buiten in goede conditie is.
Hieronder ziet u wat wij voor u kunnen betekenen.
Wassen

Na een grondige afspoelbeurt waarbij zand, stof en vuil verwijderd worden, wordt de boot gewassen met een speciale wax-shampoo die de beschermingslaag niet aantast. Dit kan eenmalig op afspraak, maar ook maandelijks.
Poetsen buitenzijde
Poetsen

Door het poetsen van uw boot blijft de lak of gelcoating in goede conditie. Dit draagt bij aan het behoud van uw boot. Onze werkwijze garandeert dat er netjes, stofvrij en tot in de detail gereinigd wordt.
Polijstbehandeling

Sterk verweerde lak of gelcoating krijgt na deze behandeling weer de glans en kleur terug van voorheen.
TefloSeal beschermingslaag

TefloSeal biedt bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf zoals UV-licht, zout water, zure regen.
Interieur reiniging

Zowel stof als leder reinigen wij met de aangewezen producten.
Stoomreinigen

Wij stoomreinigen het tapijt en de kussens waardoor vlekken worden verwijderd. De bekleding wordt weer schoon en fris en kan ook rookvrij worden gemaakt.
Showroomklaar maken van nieuwe boten

Afleverklaar maken van nieuwe boten en het onderhouden van uw showroomboten.
 
 
Copyright © 2019 ---. Alle Rechten Voorbehouden CleanBoats
Het auteursrecht is van toepassing.
Er zullen juridische stappen volgen tegen ongeoorloofd gebruik
van de tekst en/of foto's;