Professionals in Boat Care  
Voor bedrijf en particulier

Op deze site stellen wij graag het bedrijf CleanBoats aan u voor. CleanBoats is een professioneel reinigingsbedrijf dat nieuwe en gebruikte boten op een vakkundige manier zowel exterieur als interieur reconditioneert. Wij werken voor de zakelijke en particuliere markt en zijn gespecialiseerd in het reinigen, polijsten en het aanbrengen van een TefloSeal beschermingslaag op nieuwe en gebruikte plezierboten en jachten. Wij bieden onze diensten aan in heel Nederland en België.
Bootreiniging op locatie


Zelf uw boot wassen en schoonmaken kost veel tijd en inspanning. CleanBoats biedt uitkomst door bootreiniging op locatie. Op een milieuvriendelijke manier wordt de boot op de plek die u kiest door ons behandeld. Door onze samenwerking met CleanWater hebben wij de beschikking over opvangmiddelen voor het afvalwater. Deze kunnen optioneel worden ingezet. Als extra optie kan dit water worden gezuiverd en volgens de geldende milieunormen op het riool worden geloosd of hergebruikt. Voor al deze diensten komen wij naar u toe...
De producten waar CleanBoats mee werkt


Als booteigenaar wilt u het beste voor uw vaartuig. CleanBoats gebruikt hoogwaardige kwaliteitsproducten die ook nog eens biologisch afbreekbaar zijn. Het milieu wordt niet belast en het eindresultaat blijft langdurig zichtbaar. Om maximaal waar voor uw geld te krijgen werken wij alleen met producten van:

Vragen? Wij horen het graag van u

Heeft u nog u nog vragen na het bekijken van onze site, neemt u dan gerust contact met ons op, telefonisch of per e-mail zijn wij bereikbaar.
 


 
Copyright © 2019 ---. Alle rechten voorbehouden CleanBoats
Het auteursrecht is van toepassing.
Er zullen juridische stappen volgen tegen ongeoorloofd gebruik
van de tekst en/of foto's;